Dygnetruntlinser

Dygnetruntlinser kan användas upp till 30 dagar i sträck utan att du behöver ta ur dem ur ögonen. Under dessa 30 dagar behöver du inte fundera på något som har med linser att göra, du behöver inte rengöra eller hantera dina linser på något sätt.

Dygnetruntlinser
Dygnetruntlinser är gjorda av speciella material som släpper igenom så mycket syre att det går att sova med dem. Ögonen kan ”andas” nästan lika bra som om du inte hade linser. Med dygnetruntlinser kan du till och med glömma bort att du har linser överhuvudtaget. Dygnetruntlinser är utan tvivel det mest bekväma alternativet, men är oftast lite dyrare. Priserna för dygnetruntlinser varierar beroende på mängd, typ och var du väljer att köpa dem.

Populära dygnetruntlinser

Biofinity som tillverkas av CooperVision är en av de mest sålda dygnet-runt linserna på marknaden. Biofinity är tillverkade av silikonhydrogel vilket gör dom bekväma att bära i upp till 30 dagar i sträck. Biofinity säljs både i 3 och 6-pack och du hittar denna linsen både hos din lokala optiker och hos alla större återförsäljare online.

En annan populär dygnet-runt lins är Air Optix Night & Day som tillverkas av Alcon. Även denna lins är godkänd för att bäras i upp till 30 dagar. Linsen tillverkas av materialet Lotrafilcon B som är en typ av silikonhydrogel. Air Optix Night & Day säljs i 6-pack och du hittar denna linsen hos alla större återförsäljare.